Liga 1

Rapidistii fac scandal dupa meciul cu Dinamo

Presedintele giulestenilor, Constantin Zotta, a acuzat arbitrajul din meciul cu Dinamo si a sustinut ca totul a fost premeditat de arbitrul Ovidiu Hategan imreuna cu doi membri CCA.
"Am vazut determinare, sacrificiu, lupta, am avut multe ocazii, dar n-am putut sa inscriem. Cu o victorie puteam spera la titlu, dar acum trebuie sa ne gandim la titlu si poate la locul doi. Cu toate acestea, exista o problema mare: arbitrajul. Lucrurile continua impotriva Rapidului. As vrea sa pun niste intrebari si sper ca domnul Craciunescu sa faca o analiza si sa ne raspunda. N-am vazut in nici o competitie europeana ce am vazut in seara asta. Inaintea meciului, in cabina arbitrilor a intrat un membru al CCA, domnul Lazarescu. Apoi, domnul Huzu intra in direct la tv si spune ca n-a fost penalty la Surdu, desi este un penalty evident. Porumboiu si Becali au dreptate, Hategan sa ne mai lase! Sa ne lase! Desi toata lumea considera ca este penalty evident, vicepresedintele CCA iese si spune ca arbitrul a procedat corect", a spus Zotta la Digi Sport.

Derbiul dintre Rapid si Dinamo a fost prilejul perfect pentru a confirma criza in care cele doua echipe se afla de la reluarea campionatului. Confruntarea din Giulesti nu se putea termina altfel decat 0-0. Rapid a dominat din primul pana in ultimul minut, dar absenta unui om decisiv si-a spus cuvantul. Dinamo a facut antijoc si a trecut rareori de centrul terenului.

Dupa acest rezultat, Dinamo se mentine pe locul secund, cu 46 de puncte, patru mai putin decat liderul CFR Cluj, in timp ce Rapid e pe cinci, cu 42 de puncte.

Onlinesport


Rapidistii fac scandal dupa meciul cu Dinamo