Liga 1

Mioveniul pare condamnata la retrogradare dupa 0-0 cu Sportul

Sportul Studentesc a terminat la egalitate fara gol marcat meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, o partida in care ambele formatii si-au creat numeroase sanse de a inscrie, insa s-au dovedit lipsite de precizie la finalizare.

Chiar daca locurile din clasament ale celor doua echipe n-ar fi anuntat un meci spectaculos, intalnirea dintre Sportul Studentesc si Mioveni din Regie a aratat un fotbal ofensiv, cu multe ocazii de gol la ambele porti.

Cele doua formatii si-au dat drumul greu la joc, preferand in primele minute sa-si analizeze adversara si sa tatoneze terenul. Dupa aproape un sfert de ora fara faze de poarta, Mioveniul a dat startul seriei de ocazii prin Caludiu Ionescu al carui sut din lovitura libera s-a dus pe langa poarta.

Replica studentilor a venit in minutul 19 la sutul superb expediat de debutantul George Mares, care a sutat din afara careului putin peste tinta. A urmat un joc pe contre in care Cezar Lungu si Popescu au avut destul de furca la suturile atacantilor adversi. Voiculet pentru Mioveni si Leonard Dobre pentru Sportul au trecut de cateva ori pe langa deschiderea scorului, insa tabela a ramas neschimbata.

Studentii au inceput bine si repriza secunda, reusind prin Dobre sa-si creeze alte faze de poarta, insa s-au inmuiat pe parcurs doar pentru a da ocazia oaspetilor sa-si mai treaca in cont cateva ratari. Chiar daca emeciul a ramas la fel de viu disputat ca in prima repriza, ocaziile de gol n-au mai fost atat de clare si nici numeroase, cele doua echipe acuzand o oarecare oboseala dar si lipsa de idei la constructie sau finalizare.

Onlinesport: Irina Maxim



Mioveniul pare condamnata la retrogradare dupa 0-0 cu Sportul