Liga 1

Andone: "Ne indepartam de titlu si e trist"

Ioan Andone a declarat dupa meci ca spectacolul a fost pe teren si ca Dinamo trebuia sa marcheze. Desi declaratiile sale au fost pozitive, s-a vazut ca Ando dorea mai mult si stie ca acest egal nu este bun pentru Dinamo.
"Anul trecut dadeam multe goluri si primeam si mai multe,  eram de ras ca primeam mai multe goluri decat dadeam... Era cel mai slab Dinamo din ultimii 20 de ani. Acum, am jucat strans, a fost un meci bun, de spectacol. Va veni si golul la Dinamo. Golurile trebuie sa vina, am avut patru ocazii destul de mari, din patru dai doua, nu dai zici ca ai avut ghinion", a declarat Andone la conferinta de presa de dupa meci.

"Noi ne îndepartam de titlu si e trist. Nu ne doream o remiza, am si riscat, am facut schimbari în atac. Din pacate, prin acest egal câstiga Steaua, Vaslui si Timisoara. Pentru noi ramâne Cupa UEFA. În continuare se vor pierde puncte", a declarat Andone.

Ioan Andone a vorbit si despre ciocnirea dintre Rubio si Roman, încheiata cu transportarea ambilor jucatori la spital. "S-au lovit rau, a fost chiar în fata bancii noastre. La noi Rubio sângera si era normal sa-l scoatem. Rapid a facut o prostie ca l-au lasat pe Roman, a facut comotie, nu mai stia nici cum îl cheama. Îsi pierduse cunostinta, era galben, a fost o prostie. În astfel de cazuri se poate întâmpla orice. Nu stiu de ce l-a lasat pe Roman în teren. Nu trebuie sa-l lasi asa, putea fi mult mai grav. Rubio si-a sparta arcada, e la spital, acum se duce doctorul dupa el", a afirmat Andone.

Onlinesport


Andone: "Ne indepartam de titlu si e trist"