Liga 1

'Vampirul' Moraes vine la Steaua

Junior Moraes s-a inteles cu sefii Stelei si va semna in zilele urmatoare un contract pe o perioada de cinci ani cu gruparea din Ghencea. Stelistii au obtinut in seara zilei de duminica si acordul lui Jean Padureanu, acesta fiind de acord sa-l cedeze pe Moraes in Ghencea contra sumei de 800 de mii de euro.
Stelistii au reusit duminica sa scape de principalul impediment in transferul lui Moraes, care il facusera pe Gigi Becali sa anunte vineri ca mutarea a picat.

Brazilianul a fost convins sa accepte un salariu de 120 de mii de euro pe sezon, cu o prima de instalare de 350.000 de euro, si este asteptat sa vina la  Bucuresti saptamana viitoare pentru a semna cu Steaua.

"Eu m-am inteles cu Steaua, ramane ca cele doua cluburi sa se mai inteleaga", a confirmat atacantul brazilian.

Sefii din Ghencea s-a inteles si cu Jean Padureanu, care va primi 800 de mii de euro plus 10% dintr-un eventual transfer. Intermediarul negocierilor a fost Viorel Hrebenciuc.

De altfel, Moraes s-a intalnit duminica dupa-amiaza cu Jean Padureanu si Nicolae Manea, care i-au oferit cateva sfaturi despre viata din Bucuresti.

"Acolo iti va fi mai greu, vei fi tratat ca o vedeta, dar si asteptarile vor fi foarte mari de la tine", i-a spus Nicolae Manea atacantului brazilian.

Onlinesport


'Vampirul' Moraes vine la Steaua