Liga 1

Borcea despre meciul cu U Cluj: "Va fi cel mai greu al inceputului de sezon"

In pofida legaturilor de prietenie dintre oficialii dinamovisti si Florian Walter, finantatorul Universitatii Cluj, Cristi Borcea, presedintele executiv al clubului din Stefan cel Mare, a declarat, marti, ca meciul cu Sepcile Rosii va fi cel mai dificil din acest debut de sezon.
"Il cunosc pe Florin Walter de 25 de ani. E foarte ambitios si sunt convins ca isi va mobiliza echipa pentru a castiga impotriva lui Dinamo! Vom juca impotriva unui adversar foarte motivat, impotriva unor jucatori care vor sa demonstreze ca Dinamo a gresit in momentul in care a renuntat la serviciile lor. Din punctul meu de vedere, va fi cu siguranta cel mai greu meci din acest sezon", a declarat Borcea.

Partida Dinamo-Universitatea Cluj, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30, si va fi transmis in direct de Onlinesport.ro

Universitatea Cluj vine in Stefan cel Mare dupa doua victorii consecutive, 1-0 la Urziceni si 2-1 cu Otelul pe teren propriu, in timp ce Dinamo revine acasa dupa un categoric 6-2 cu FCM Targu Mures.

Cu ocazia acestei partide, jucatori clujeni precum Niculescu, Bostina sau Matache vor evolua impotriva fostei lor echipe.

Onlinesport



Borcea despre meciul cu U Cluj: "Va fi cel mai greu al inceputului de sezon"