Liga 1

Steaua face un nou transfer: Eder Bonfim

Gigi Becali a anuntat, joi seara, ca Steaua va transfera un nou jucator in urmatoarele zile. Finantatorul ros-albastrilor nu a vrut sa dea numele jucatorului initial, insa ulterior a confirmat ca este vorba de Eder Bonfim de la Timisoara. Anuntul vine in aceeasi zi dupa ce Steaua l-a adus pe celebrul Voiculet, iar  Piti il acuza pe Becali de invidii in vestiar.
Fundasul dreapta brazilian nu a fost folosit in intalnirea pe care banatenii o vor disputa impotriva finlandezilor de la MYPA, tocmai pentru a fi eligibil de joc la Steaua in  Liga Europa.

Gigi Becali si Marian Iancu au batut palma joi pentru transferul lui Bonfim, in schimbul sumei de 350 de mii de euro plus TVA.

In varsta de 29 de ani, Bonfim si-a inceput cariera la Gremio, iar apoi a jucat pentru Benfica Lisabona (2002), Estrela Amadora (2003), Braga (2003-2004), Vitoria Setubal (200-2005), Uniao Leiria (2005-2008), Timisoara (2008, 2010) si Gloria Buzau (2009).

Steaua i-a mai transferat in aceasta vara pe Dorel Stoica, Octavian Abrudan, Geraldo Alves, Stanislav Angelov, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Mihai Radut, Alexandru Pacurar, Razvan Stanca, Novak Martinovici, Cosmin Matei, Claudiu Voiculet si Iordan Todorov.

Onlinesport


Steaua face un nou transfer: Eder Bonfim