FCSB

Piti spre Becali: "Creezi invidii in vestiar"

Victor Piturca l-a bagat in sedinta pe Gigi Becali. Antrenorul Stelei i-a reprosat finantatorului declaratiile facute dupa victoria cu Universitatea Cluj, prin care l-a ridicat in slavi pe Mihai Radut. Becali i-a promis lui Piturca tacere totala de acum inainte.
Antrenorul ros-albastrilor a fost deranjat de declaratiile pe care Becali le-a facut la adresa lui Radut, pe care il caracterizase drept "noul Andres Iniesta".

Din acest motiv, Piturca a dorit sa poarte o discutie prin care sa clarifice anumtie lucruri cu Becali. "Nu vreau sa mai lauzi jucatorii la televizor. Sunt tineri si apoi o sa creezi invidii in vestiar daca lauzi jucatorii individual. Vorbeste doar despre echipa in general, abureste-i cumva", i-a transmis Piturca lui Becali.

Gigi Becali a ascultat ordinele lui Piturca si i-a promis acestuia ca nu va mai lauda jucatorii. "Ok, Piti. O sa le spun doar despre tiki-taka", a raspuns Becali.

La finalul meciului cu Universitatea Cluj, Becali il remarcase pe Mihai Radut. Jucatorul adus de la International Curtea de Arges a fost denumit in prima faza "noul Andres Iniesta", pentru ca la o zi dupa meci Becali sa anunte ca acesta va fi mai bun decat Tudorel Stoica.

Onlinesport


Piti spre Becali: "Creezi invidii in vestiar"