Liga 1

Dragomir: "Steaua nu va suferi din cauza lui Dorel Stoica"

Oltenii au amenintat Steaua ca va pierde toate partidele in care Dorel Stoica va fi folosit, insa presedintele LPF, Dumitru Dragomir, sustine ca ros-albastrii nu au motive sa se teama.
"Nu ma intereseaza subiectul Dorel Stoica, stiu ca Steaua l-a legitimat, în rest nu e resortul meu. Am hartie de la FRF ca e liber de contract, de aceea l-am legitimat, altfel nu putea sa îi înregistram contractul. M-am interesat, am stat de vorba cu Mititelu, mi-a aratat un document care nu se afla la LPF, o hartie aditionala la contract. Cand intra pe mana comisiilor cazul, vom vedea, nici nu vreau sa stiu de asa ceva.

Nu ma intereseaza daca Dorel Stoica va ajunge sau nu la Steaua. Este un caz care va trece repede peste România. Se va judeca la TAS, dar pana la finalul sezonului se poate judeca si de trei ori. FIFA si UEFA ne-au dat indicatii sa lasam jucatorii sa joace. Steaua nu are nici o tangenta cu acest caz. Niciodata nu va suferi Steaua! Sa stea linistiti cei de acolo!", a spus Dragomir la sportro.

Onlinesport a prezentat marti culisele scandalului in care este implicat Dorel Stoica. Vezi aici ce spera sa obtina oltenii si de ce nu se tem stelistii de amenintarile lui Adrian Mititelu.

Onlinesport


Dragomir: "Steaua nu va suferi din cauza lui Dorel Stoica"