Liga 1

Dorel Stoica, un nou caz Mutu

Universitatea Craiova are sanse minime de reusita in cazul Dorel Stoica. Si chiar daca ar avea, oltenii vor avea castig de cauza mult prea tarziu, cand Dorel Stoica ar putea fi deja retras din activitatea de fotbalist. Iata aici detaliile unui caz din care Adrian Mititelu spera sa obtina aproximativ 100 de mii de euro pentru a renunta la memoriul depus impotriva lui Dorel Stoica.
Steaua l-a legitimat luni la LPF pe Dorel Stoica, dupa ce FRF a trimis mai multe hartii care atestau ca jucatorul era liber de contract. Oltenii vor contraataca printr-o contestatie, iar cazul va ajunge pe masa comisiilor LPF.

Oltenii l-au trimis luni la LPF pe directorul sportiv Vlad Rosca, in misiunea de a incerca sa-i convinga pe oamenii lui Dumitru Dragomir ca Universitatea Craiova are dreptate.

Ce raspuns a primit din partea LPF? "Bai baiatule, oricat ai incerca sa ne convingi, tu nu cunosti legile juridice". De asemenea, celor de la Craiova li s-a transmis ca ar putea avea probleme mult mai grave, deoarece Stoica nu a plecat la Al-Ettifaq sub forma de imprumut si a fost legitimat simultan la doua cluburi.

Adrian Mititelu sustine ca va merge pana in panzele albe pentru a-si gasi dreptatea, insa simultan cu declaratiile pompoase facute in mass-media le-a transmis stelistilor ca este de acord sa rezolve conflictul pe cale amiabila, daca va primi o suma de bani.

Stelistii sunt convinsi ca nu vor avea nici o problema daca il vor folosi pe Dorel Stoica si i-au transmis si jucatorului ca trebuie sa stea linistit. Principalul as din maneca pe care stelistii sustin ca il au este tocmai clauza care ii interzicea lui Dorel sa joace in Romania pana in 2013, desi contractul pe care Craiova pretinde ca il are ar expira in 2011.  Stelistii spun ca aceasta clauza va fi anulata din start.

Mai mult ca sigur, de saptamana viitoare comisiile LPF vor incepe sa judece cazul Dorel Stoica. Vor fi multe amanari solicitate de cei de la Steaua, cazul va ajunge la TAS, iar daca nici acolo stelistii nu vor avea dreptate, procesul se va muta in civil, unde ar putea dura mult si bine.

Sunt sanse mici ca Dorel Stoica sa mai joace fotbal la terminarea procesului, astfel ca oltenii au sanse mici de izbanda.

Onlinesport


Dorel Stoica, un nou caz Mutu