Liga 1

Primele transferuri la Steaua: Acord pentru trei jucatori de la Urziceni

La Steaua va urma o adevarata curatenie in lot in vara. Gigi Becali a discutat cu Dumitru Bucsaru, iar cei doi au ajuns la un acord verbal pentru transferul lui George Galamaz, Marius Bilasco si Sorin Frunza.
Gigi Becali a obtinut acordul verbal al lui Dumitru Bucsaru pentru ca cei trei fotbalisti din lotul lui Ronny Levy sa fie lasati la Steaua din vara. Totusi, Becali mai trebuie sa ii convinga si pe jucatori sa semneze contractele, iar acest lucru pare a fi mai greu de realizat.

George Galamaz si Marius Bilasco sunt hotarati sa plece de la Urziceni, insa doar in strainatate, unde ar putea primi un salariu de trei ori mai mare decat in Romania.

"Am discutat cu Bucsaru si in principiu ne-am inteles, chiar daca nu am vorbit despre bani. Cred ca din vara cei trei jucatori vor ajunge la Steaua", a explicat Becali.

Ce au facut cei trei in acest sezon


Sorin Frunza (32 ani) - 27 de meciuri, 3 goluri. A avut evolutii foarte bune in aces sezon, in care si-a castigat locul de titular. A oferit numeroase pase de gol catre oamenii din atacul ialomitenilor

George Galamaz (29 ani) - 23 de meciuri, 2 goluri. Capitanul Urziceniului a continuat evolutiile bune si a fost stalpul defensivei din Urziceni. Si-ar dori sa plece afara, avand numeroase oferte.

Marius Bilasco (29 ani) - 26 de meciuri, 10 goluri. Este golgheterul Urziceniului si unul dintre cei mai buni jucatori din Liga 1. Si el si-ar dori sa prinda un transfer in strainatate, fiind dorit de Dan Petrescu la Kuban Krasnodar.

Onlinesport


Primele transferuri la Steaua: Acord pentru trei jucatori de la Urziceni