Liga 1

Maicutele neaga. Tudor nu a dormit la manastire

Maicutele de la Manastirea Tismana neaga ca l-ar fi gazduit pe Alexandru Tudor inaintea meciului Pandurii Targu Jiu-FC Brasov, asa cum arbitrul a sustinut in fata Comisiei Centrale de Arbitraj.
"Cu voia lui Dumnezeu, nu a fost pe aici. Si maicutele de la cazare spun acelasi lucru. Multi isi asociaza imaginea cu Manstirea Tismana. Si domnul Columbeanu a spus ca ne-a dat bani, de unde, vorbe in vant", a spus Maicuta Veronica de la Manastirea Tismana pentru sportro.

Pus sa comenteze aceasta situatie jenanata pentru el, Alexandru Tudor a incercat sa se eschiveze. "Fiecare spune ce vrea. Nu pot sa spun unde am dormit, doar domnul presedinte poate face acest lucru", s-a aparat Tudor.

La randul sau, presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a refuzat sa comenteze acest subiect. "Eu consider faptul incheiat. Nu conteaza unde a dormit", a precizat Constantin.

Alexandru Tudor a fost suspendat pe termen nelimitat de CCA dupa ce a refuzat sa doarma la hotelul unde avea facuta rezervare. Tudor a sustinut ca a dormit la Manastirea Tismana, insa si aceasta varianta a picat.

Onlinesport


Maicutele neaga. Tudor nu a dormit la manastire