Liga 1

Antrenament cu public al Urziceniului cu Gaz Metan

Unirea Urziceni nu a avut nicio problema in intalnirea de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, incheiata cu o victorie clara, scor 4-0 pentru echipa gazda. Au marcat: Tibi Balan(11'), Dinu Todoran(78'), Bogdan Mara(80' penalty) si Sorin Frunza (90')
Scorul a fost deschis repede de Tibi Balan, in minutul 11, pe nota de dominare autoritara a ialomitenilor. Dupa doar 4 minute Mehmedovici a fost aproape de a majora scorul insa mingea a fost indepartata de defensiva oaspetilor de pe linia portii.

O noua ocazie in contul gazdelor a fost semnata de Onofras(18'), unul dintre cei mai activi jucatori ai lui Dan Petrescu, insa, ramas singur cu Stetca, jucatorul Unirii a tras slab iar portarul Mediasului a retinut.

Acelasi Onofras a trecut pe langa gol in ultimul minut al primei reprize, insa reluarea sa din semi-foarfeca nu a gasit spatiul portii adverse.

La reluare, oaspetii au dat impresia ca le-au priit momentele de pauza si au iesit mai determinati de la cabine. Insa nu au reusit sa puna in pericol poarta lui Arlauskis, iar pe final au cazut atat fizic cat si psihic. La acest fapt a contribuit si golul marcat in minutul 78 de Todoran, in urma unei combinatii frumoase intre Brandan si Mara.

Dupa  doar doua minte scorul a urcat la 3-0, Mara marcand din penalty, Grillo faultandu-l in careu pe Apostol. Cu psihicul la pamant nou-promovatii in Liga 1 au mai incasat un gol in ultimul minut regulamentar de joc, Frunza, proaspat intrat in teren in locul lui Todoran, marcand cu un sut plasat direct sub transversala portii nefericitului Stetca.

Urziceni: Arlauskis - Nicu, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Paduretu - Todoran (S. Frunza 83), Mara, T. Balan (Apostol 36) - Rusescu, Onofras (Brandan 69) . Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan: Stetca - Grillo, Rafael, Fl. Lazar, Semeghin (Vidakovic 70) - Hoban - Dudita, Sabou (Eric de Oliveira 53), Curtean - C. Prodan (Falemi 19), Boaru. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonase galbene: Galamaz 35, D. Todoran 39 / Curtean 63

Arbitri: Mugurel Draganescu - Ionel Popa, Adrian Vidan



Onlinesport: Irina Maxim



Antrenament cu public al Urziceniului cu Gaz Metan