Liga 1

Etapa 31: avancronica meciurilor de marti

Etapa cu numarul 31 din Liga 1 se va desfasura pe parcursul a doua zile. Marti sunt programate doar doua partide: Pandurii-UTA si Steaua-Poli Timisoara.
Prima partida va incepe la ora 18:00, in direct pe National TV si va fi condusa la centru de Marius Avram.

Gazdele, aflate pe pozitia a 12-a a clasamentului au inregistrat in etapa trecuta primul esec, cu Rapid, dupa o serie de sapte meciuri fara infrangere. Antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe nu poate conta pe Mihai, Djakpa si Mandrean, din cauza accidentarilor, insa are incredere ca gorjenii vor obtine un rezultat bun cu aradenii, fortati si de faptul ca Pandurii n-au scapat inca de grijile retrogradarii.

UTA, aproape retrogradata va intra in acest meci din postura echipei care nu mai are nimic de pierdut. In urma celor trei infrangeri consecutive din ultimele etape, aradenii au coborat pe ultima pozitie a clasamentului, iar sperantele de salvare tind spre zero.

Formatii probabile:

Pandurii: Mingote, Popete, Rus, Chibulcutean, Cardoso, Vasilache, Stanga, Vancea, Iordache, Orac si Piturca.

UTA: Mirne, Vasiljevici, Amoreirinha, Marincau, Balan, Ibeh, Oliveira, Marginean, Hidisan, Zaharia si Oprita.

Derby-ul zilei se va disputa in Ghencea, unde va face deplasarea Poli Timisoara, intr-un meci transmis de Kanal D incepand cu 20:30 si arbitrat de o brigada condusa de Sebastian Coltescu.

Ajunsi la borna 10 a succeselor pe linie, stelistii dau impresia ca nu mai pot fi opriti in goana lor dupa titlul cu numarl 24.

Marius Lacatus nu-l va putea utiliza pe Golanski, accidentat usor in meciul disputat de stelisti la Galati, iar Dica este suspendat din cauza cumulului de cartonase galbene. Insa in formatia ros-albastrilor va reveni Ovidiu Petre, refacut dupa o accidentare, astfel ca Lacatus va juca, din nou, cu doi inchizatori.

Banatenii vin dupa un egal cu Dinamo si o infrangere in fata Universitatii Craiova si se afla la doar un punct fata de ultimul loc care duce intr-o competitie europeana.

Dusan Uhrin are probleme de efectiv, Alexa, Rusici, Bucur si Borbely fiind accidentati, Aliuta si Canu nu vor face deplasarea la Bucuresti, iar Ganea este incert pentru aceasta partida.

Echipe probabile:

Steaua: Zapata, Marin, Goian, Radoi, Nesu, Petre, Lovin, Nicolita, Neaga, Mendoza si Pepe Moreno.

Poli: Popa, Milhazes, Luchin, Brezinski, Badoi, Artiom Karamian, Balan, Vrsici, Abiodun, Bucur si Ganea.

Onlinesport: Irima Maxim


Etapa 31: avancronica meciurilor de marti