Liga 1

Argaseala: "Toate tunurile sunt pe Steaua"

Valeriu Argaseala a spus la Fanatik Show ca toata lumea este impotriva Stelei, pentru ca ros-albastrii s-au apropiat la sase puncte de liderul CFR Cluj.
“Toate tunurile sunt pe Steaua, este o adevarata psihoza. Cred ca sefii de la Cluj sunt acum sub presiune, dupa ce ne-am apropiat de ei la doar sase puncte. Nu ne vom multumi cu un punct in Giulesti, e clar ca mergem sa castigam. Ne va lipsi doar Goian, e o piesa importanta, dar Marius (n.n. Lacatus) are mai multe optiuni la dispozitie. E un meci foarte important, pentru ca o remiza in Giulesti si o victorie cu Farul pentru CFR, ii face pe clujeni sa fie aproape campioni”, a declarat Argaseala la Telesport.

Nicolae Manea sper ca rapidistii sa nu mai fie dezavantajati, dupa derby-urile de pe teren propriu (cu CFR si cu Poli Timisoara), pierdute pe teren propriu. “Domnul Copos a spus ca va scoate echipa de pe teren, pentru ca atat la meciul cu CFR, cat si cu Poli am fost dezavantajati clar. Gol din ofsaid pentru CFR si gol din aut pentru Poli. Ii este si lui frica de o noua magarie. Am auzit ca meciul va fi condus de Sandu Deaconu, oricum nu sunt prea multe solutii, iar eu am mare incredere in acest arbitru ca nu va avea probleme la acest meci”, a spus Manea.

Onlinesport: Andrei Preotu



Argaseala: "Toate tunurile sunt pe Steaua"