Cupa Romaniei

Porumboiu despre dubla cu Rapid: "Doua meciuri de care pe care"

Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, considera ca echipa pe care o conduce a avut ghinion la tragerea la sorti pentru semifinalele Cupei Romaniei si ca cele doua meciuri cu Rapid vor fi foarte echilibrate.
"Vor fi doua meciuri de care pe care. In opinia mea sunt cele mai bune echipe dintre cele patru ramase", a spus Porumboiu la gsptv.

De cealalta parte, Constantin Zotta, reprezentantul clubului Rapid, a reafirmat obiectivul formatiei sale de a juca si castiga finala.

"Este cea mai nefericita tragere la sorti. Cupa Romaniei reprezinta unul dintre obiectivele noastre si chiar dorim sa-l indeplinim. Cred ca avem prima sansa, iar statistica si traditia ne confera aceasta sansa. Imi doresc o finala cu Rapid printre participante", a declarat Zotta.

Vaslui si Rapid se vor intalni in semifinalele Cupei Romaniei. Meciurile din cadrul semifinalelor se vor desfasura tur-retur, prima echipa extrasa fiind organizatoarea meciului tur. Semifinalele sunt programate în zilele de 28 martie (turul) si 11 aprilie (returul).

Onlinesport


Porumboiu despre dubla cu Rapid: "Doua meciuri de care pe care"