Cupa Romaniei

Alexa: "Vaslui e un adversar tare"

Mijlocasul formatiei Rapid, Dan Alexa, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca echipa giulesteana are sanse egale cu FC Vaslui în dubla mansa din semifinalele Cupei României, precizând ca ar fi preferat sa o întâlnesca pe Gaz Metan Medias în aceasta faza a competitiei.
"Vaslui este un adversar tare, o echipa buna cu jucatori experimentati. În plus, mai sunt si în forma. Eu as fi preferat sa o întâlnim pe Gaz Metan Medias, dar asta este. Cu Vaslui trebuie sa luam foare în serios meciurile si sa ne calificam în finala. Sansele sunt egale. Vom vedea ce va fi în teren, dar eu cred ca putem ajunge în finala", a spus Alexa.

Conform tragerii la sorti de vineri, de la Casa Fotbalului, echipa FC Vaslui va întâlni formatia Rapid, iar Dinamo va evolua cu Gaz Metan Medias, în semifinalele Cupei României.

Meciurile din cadrul semifinalelor se vor desfasura tur-retur, prima echipa extrasa fiind organizatoarea meciului tur. Semifinalele sunt programate în zilele de 28 martie (turul) si 11 aprilie (returul).

Mediafax


Alexa: "Vaslui e un adversar tare"