Cupa Romaniei

Ioan Horoba: "Sper sa ajungem in finala"

Presedintele clubului Gaz Metan Medias, Ioan Horoba, s-a declarat multumit de tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei, afirmand ca Dinamo este un adversar accesibil in comparatie cu Vaslui si Rapid.
"Adversarii sunt multumiti ca au picat cu noi. Toti isi doreau sa cada cu Gaz Metan. Sper ca de aceasta data Dinamo sa nu castige, pentru ca deja a facut-o in campionat. Putem spune ca suntem avantajati de jocul retur pe teren propriu. Sper sa ajungem in finala. Cupa Romaniei este o competitie diferita si cred ca vom trece cu bine de Dinamo.

"Nu-mi doream sa cadem cu Vaslui sau Rapid. Pana la urma Dinamo poate ca este un adversar mai accesibil, desi este liderul campionatului si trebuie sa-i aratam respectul cuvenit", a declarat Horoba la sportro

De cealalta parte, Constantin Danilescu, directorul sportiv al echipei Dinamo, a declarat ca este multumit de tragerea la sorti.

"Este o tragere normala si Mediasul este un adversar accesibil. Obiectivul nostru este campionatul si cupa. Ne-am temut de Rapid si Vaslui. Ar fi fost doua jocuri mai grele, mai ales ca ne vom intalni si in campionat. Preferam Gaz Metan si speram sa castigam", a spus Danilescu.

Gaz Metan Medias va intalni pe Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei.

Onlinesport


Ioan Horoba: "Sper sa ajungem in finala"