Cupa Romaniei

Scuza incredibila a rapidistilor: "Firma de paza e stelista"

In incercarea de a explica modul in care suporterii Stelei au patruns pregatiti ca de razboi in tribunele de pe Giulesti, presedintele Rapidului a dat vina pe angajatii firmei de paza, pe care i-a acuzat ca sunt sustinatori infocati ai ros-albastrilor.
"Nu e corect sa platim mereu amenzi pentru ca unii nu-si fac datoria! Am angajat o firma de paza si protectie care este total stelista! Luni vom rezilia contractul pe care-l avem cu ei si îi vom da în judecata", a spus Dinu Gheorghe la sportro.

Amendati si de Jandarmerie si de FRF, rapidistii se plang ca totul este injust, deoarece nu au nici o vina pentru incidentele de la meciul cu Steaua.

"Noi trebuie sa platim amenda de doua ori. O data trebuie sa platim firma de paza si apoi si amenda. Jandarmeria a aprobat masurile luate de noi pentru acest joc si acum tot Jandarmeria se spala pe mâini si ne pune sa platim!", s-a plans Dinu Vama.

Rapid va disputa meciul cu Universitatea Cluj fara spectatori din cauza incidentelor de joi seara si va fi nevoita sa plateasca si o amenda de 40.000 de lei.

Onlinesport


Scuza incredibila a rapidistilor: "Firma de paza e stelista"