Cupa Romaniei

Piturca anunta mutari importante la Craiova

Victor Piturca a anuntat ca Universitatea Craiova se va desparti de mai multe nume grele in perioada de transferuri din iarna. Piti spune ca va incerca sa aduca cel putin sase jucatori in locul celor care vor pleca.
"Sunt amarât, pentru ca am pierdut un joc care putea sa salveze acest sezon.Jucatorii nu si-au pregatit bine executiile si am pierdut jocul. Acum ne gândim la revansa din campionat. Mi-am felicitat baietii. Au jucat bine si puteam sa câstigam.

Le-am spus jucatorilor ca pe terenul lui Dinamo trebuie sa înscrii de cel putin doua ori ca sa câstigi jocul. Se pare ca nu e anul Craiovei. Sper sa adunam puncte, pentru ca înca nu am scapt de retrogradare. E obligatoriu sa aducem 6-7 jucatori la iarna. Cei care au jucat putin la Stiinta în ultima vreme vor pleca, trebuie sa schimbe aerul", a spus Piturca la sportro.

Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a trecut la loviturile de departajare de Universitatea Craiova. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, insa Dinamo a facut diferenta la penaltiuri.

Onlinesport


Piturca anunta mutari importante la Craiova