Cupa Romaniei

Alexe se gandeste la castigarea Cupei

Mijlocasul echipei Dinamo, Marius Alexe, a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca îsi doreste o victorie în partida de miercuri cu Universitatea Craiova pentru ca formatia alb-rosie sa ramâna macar în cursa pentru câstigarea Cupei României în acest sezon.

El a adaugat ca atâta timp cât se afla la noua puncte distanta de ocupanta primului loc al clasamentului Ligii I, la Dinamo nu are rost sa se vorbeasca despre sansele la câstigarea titlului. "Degeaba câstigam cu Steaua daca dup-aia pierdem cinci meciuri. Nu stiu daca e vital, dar meciul cu Universitatea de mâine (n.r. - miercuri) e foarte important. Ne dorim victoria ca sa ramânem macar în cursa pentru câstigarea Cupei. În campionat suntem la noua puncte distanta de Otelul Galati si e greu sa vorbim de sanse la titlu, nu are rost. E adevarat, mai sunt etape, dar pâna atunci e meciul acesta de Cupa si asta ne-a mai ramas", a explicat mijlocasul.

Alexe se asteapta la un meci greu cu Universitatea Craiova, echipa care în opinia lui a devenit mai unita odata cu instalarea lui Victor Piturca în functia de antrenor. "Universitatea Craiova este o echipa buna, dupa venirea domnului Piturca a devenit unita. Cu siguranta vor ataca si ei, iar asta va fi bine pentru noi, pentru ca în ultima vreme toate echipele care vin la noi doar se apara. Ne dorim sa vina cât mai multi suporteri mâine seara (n.r. - miercuri seara)", a precizat Marius Alexe.

Echipa Dinamo întâlneste, miercuri, de la ora 20.45, pe propriul teren, formatia Universitatea Craiova, într-o partida contând pentru sferturile de finala ale Cupei României.

Mediafax


Alexe se gandeste la castigarea Cupei