Cupa Romaniei

Rapidul o duce pe credit

George Copos a profitat de calificarea chinuita a Rapidului in sferturile de finala ale Cupei Romaniei pentru a vorbi de spre dificultatile financiare ale clubului. El a spus ca a depasit bugetul cu doua milioane de euro si ca s-a imprumutat pentru a tine Rapidul, insa "robinetul" se taie in decembrie.
Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi,  ca a luat un credit pentru a rezolva problemele financiare cu care se confrunta clubul din Giulesti, dar ca este pentru ultima data când face asta, mentionând ca bugetul echipei a fost depasit cu 2 milioane de euro.

"Avem un parcurs foarte bun, Dinu Gheorghe (n.r. - presedintele FC Rapid) si-a facut o echipa buna, este adevarat foarte scumpa. Când platesti net salarii de 300.000 de euro... Banii nu vin din cer, banii se fac. Eu nu mai pot, numai din luna iunie am dat 5 milioane de euro. De unde Dumnezeu? Ei au depasit bugetul cu 2 milioane de euro, banii trebuie gestionati cât mai bine, eu nu mai pot, este maxim ce am facut eu pentru ei si pentru suporteri. Este ultima data când banca ma mai împrumuta pentru Rapid. Daca îi gestionam inteligent, banii trebuie sa ne ajunga pâna în decembrie", a spus Copos, dupa ce formatia Rapid a obtinut calificarea în sferturile de finala ale Cupei României.

Referitor la meciul cu Astra Ploiesti, câstigat cu scorul de 2-0, dupa prelungiri, George Copos a precizat ca nu a avut nicio emotie si ca este convins ca Rapid va câstiga trofeul Cupei României. "Nu am avut nicio emotie. A fost o singura echipa pe teren. Am avut posesia mingii. Astra a avut doar doua suturi pe poarta. Rapid va câstiga Cupa României", a mai spus Copos, care a calificat terenul pe care s-a disputat meciul drept "o cultura de cartofi".

La rândul sau, Dinu Gheorghe a declarat ca saptamâna aceasta se vor plati salariile pe luna august, urmând ca ulterior sa se achite si cele restante pe luna septembrie.

FC Rapid se confrunta în ultima perioada cu probleme financiare, clubul având restante la plata salariilor jucatorilor pe ultimele doua luni si datorii la chiriile apartamentelor în care sunt cazati la Bucuresti fotbalistii straini. La finalul meciului Sportul Studentesc - Rapid, scor 0-2, jucatorii rapidisti au scandat "Sa vina banii" în momentul în care George Copos a trecut prin dreptul vestiarului. Actionarul majoritar a replicat, spunând ca restantele salariale vor fi achitate dupa partida Rapid - Steaua, programata în 6 noiembrie.

Mediafax



Rapidul o duce pe credit