Cupa Romaniei

Valeriu Rachita: "Este un rezultat rusinos, aceasta este diferenta dintre cele doua echipe"

ntrenorul echipei Petrolul Ploiesti, Valeriu Rachita, a calificat drept rusinos rezultatul din meciul cu Rapid, scor 0-5, din 16-imile Cupei României, apreciind ca aceasta este diferenta dintre cele doua formatii.

"Ce pot sa mai spun dupa 0-5. Dupa un asemenea rezultat nu mai sunt multe de spus. Cert este ca asta este diferenta dintre Rapid si Petrolul, între bugetele celor doua echipe. Rapid este o echipa care se bate la titlu, dar îi avertizam pe rapidisti ca la anul, când ne vom întoarce aici, nu vom mai fi aceeasi, vom fi mai puternici", a spus Rachita în conferinta de presa de dupa meci.

Tehnicianul a adaugat ca echipa sa a prins o zi mai proasta: "Astazi am prins o zi mai proasta, am primit trei goluri în cinci minute. Am avut în echipa fotbalisti care nici nu au mai jucat în nocturna pâna acum, nu au mai evoluat la un asemenea nivel. Noi am venit cu ce am avut mai bun, din pacate absenta lui Florentin Dumitru s-a vazut".

Valeriu Rachita a mentionat ca se simte respobabil pentru acest rezultat, dar si jucatorii urmeaza sa fie sanctionati. "Îmi pare rau pentru suporteri si club, pentru ca este un rezultat rusinos. Principalul vinovat sunt eu, dar nici jucatoii nu vor scapa, vor avea de suferit", a conchis antrenorul echipei Petrolul Ploiesti.

Echipa Rapid s-a calificat în optimile de finala ale Cupei României - Timisoreana, dupa ce a învins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (3-0), formatia Petrolul Ploiesti, într-un meci din cadrul 16-imilor competitiei.

Mediafax



Valeriu Rachita: "Este un rezultat rusinos, aceasta este diferenta dintre cele doua echipe"