Cupa Romaniei

Programul 16-imilor Cupei Romaniei: Rapid-Petrolul cap de afis!

Cupa Romaniei a ajuns in faza saisprezecimilor de finala, in competitie urmand a intra si cele 18 prim divizionare. Acestora li se adauga 13 echipe din esalonul secund si o alta din Liga a III-a. Tragerea la sorti a meciurilor din saisprezecimi a avut loc, marti, in direct pe Onlinesport.ro, incepand cu ora 15:30. Vedeti mai jos programul celor 16 meciuri, derby-ul rundei disputandu-se in Giulesti, unde Rapid primeste replica Petrolului Ploiesti, echipa care conduce in Seria a II-a din Liga 2.
Programul complet al meciurilor:

Juventus Bucuresti - FC Timisoara

ACU Arad - CFR Cluj

Dinamo Bucuresti - Ceahlaul Piatra Neamt

Gaz Metan CFR Craiova - Steaua Bucuresti

Unirea Urziceni - Delta Tulcea

Alro Slatina - FC Vaslui

Pandurii Tg.Jiu - Viitorul Constanta

Vointa Sibiu - Gaz Metan Medias

Rapid Bucuresti - Petrolul Ploiesti

Sportul Studentesc - CS Otopeni

Chimia Brazi - FC Brasov

Silvania Simleu - FCM Targu Mures

Gloria Bistrita - Astra II Giurgiu

Minerul Lupeni - Universitatea Craiova

Universitatea Cluj - Victoria Branesti

Astra Ploiesti - Otelul Galati

Conform dispozitiilor art. 32.5.1 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice, cele 32 de echipe au fost repartizate astfel:

În Urna A, echipele din Liga I, clasate pe locurile 1-6 în campionatul editiei precedente, respectiv CFR Cluj, Unirea Urziceni, FC Vaslui, FC Steaua, FC Timisoara si FC Dinamo.

În Urna B, celelalte 12 echipe din Liga I, participante în campionatul editiei în curs, respectiv Rapid, Otelul Galati, FC Brasov, Gaz Metan Medias, Gloria Bistrita, Universitatea Craiova, Astra Ploiesti, Victoria Branesti, Sportul Studentesc, FCM Târgu Mures, Universitatea Cluj si Pandurii Târgu Jiu.

În Urna C, cele 14 echipe calificate din fazele anterioare, respectiv Ceahlaul Piatra Neamt, Petrolul Ploiesti, Delta Tulcea, Viitorul Constanta, Astra Ploiesti II, Chimia Brazi, Juventus Bucuresti, CS Otopeni, CS Alro Slatina, Gaz Metan CFR Craiova, Vointa Sibiu, Minerul Lupeni, ACU Arad si FC Silvania.

S-au împerecheat echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri), dupa care se vor împerechea echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri). Cele patru echipe ramase în urna B se vor împerechea între ele.

Partidele din cadrul saisprezecimilor de finala se vor desfasura în sistem eliminatoriu, într-o singura mansa, în zilele de 21, 22 si 23 septembrie, în functie de programul televizarilor, pe terenul echipei ce va fi stabilita prin tragere la sorti.

Fazele urmatoare ale Cupei României se vor disputa dupa urmatorul program: optimile de finala - 27 octombrie 2010; sferturile de finala - 10 noiembrie 2010; semifinalele - 23 martie 2011 (turul) si 20 aprilie 2011 (returul); finala - 25 mai 2011.



Programul 16-imilor Cupei Romaniei: Rapid-Petrolul cap de afis!