Cupa Romaniei

Lupescu: "Cupa nu a fost castigata de echipa mai buna"

Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, este de parere ca FC Vaslui ar fi meritat sa castige Cupa Romaniei, competitie pe care o organizeaza.
"Am vazut un meci calitativ foarte bun, doua echipe care au dat totul. A fost un spectacol atat pe teren, cat si in afara lui. Vreau sa le multumesc celor doua echipe pentru spectacolul care l-au oferit. Cupa nu a fost castigata de cea mai buna echipa. Vasluiul a jucat mai bine, si-a creat mai multe ocazii, dar la penaltiuri nu a fost sa fie. Vasluiul, daca se va intari cu unul sau doi jucatori, anul urmator se va bate la titlu", a spus Ionut Lupescu pentru ProTV.

Totodata, Lupescu a marturisit ca si-ar dori ca Marius Lacatus sa continue pe banca vasluienilor, chiar daca a ratat Cupa Romaniei.

"Imi doresc ca Marius sa ramana la Vaslui, este nevoie de oameni de valoarea lui in fotbalul romanesc. Mi-as fi dorit sa castige Cupa, dar nu a fost sa fie", a mai spus Lupescu.

Clubul din Gruia a castigat, pentru a doua oara in istorie, eventul, dupa ce s-a impus in finala Cupei Romaniei de la Iasi, in urma loviturilor de la departajare, in fata celor de la FC Vaslui.

Onlinesport


Lupescu: "Cupa nu a fost castigata de echipa mai buna"