Cupa Romaniei

Lacatus, mesaj de adio: "Am fost luati la misto"

Marius Lacatus a avut un discurs asemanator unui mesaj de adio si a criticat decizia lui Alexandru Deaconu de a stabili executarea loviturilor de departajare la poarta la care se aflau fanii lui CFR Cluj.
"Am fost luati la misto, Deaconu a tinut moneda in mana, i-a placut poarta la care se aflau fanii CFR-ului", a spus Marius Lacatus dupa meci.

Marius Lacatus a refuzat sa spuna daca acesta a fost ultimul sau meci la Vaslui, dar a avut un discurs asemanator unui mesaj de adio.

"Sunt foarte multumit de evolutia jucatorilor, si-au dorit enorm de mult sa castige acest trofeu. Ne-am creat mult mai multe situatii de a marca, dar nu am reusit. Le multumesc pentru ce au facut in acest sezon, pentru locul ocupat in clasament si pentru faptul ca am ajuns in finala. Au demonstrat ca tot ce s-a facut la Vaslui nu a fost intamplator. Nu o sa aflati inaintea patronului daca plec de la Vaslui", a explicat Lacatus.

Clubul din Gruia a castigat, pentru a doua oara in istorie, eventul, dupa ce s-a impus in finala Cupei Romaniei de la Iasi, in urma loviturilor de la departajare, in fata celor de la FC Vaslui.

Onlinesport


Lacatus, mesaj de adio: "Am fost luati la misto"