Cupa Romaniei

Dica: "Ne dorim eventul, insa campionatul nu este deja castigat"

Mijlocasul echipei CFR Cluj, Nicolae Dica, a declarat, miercuri, dupa calificarea formatiei sale în finala Cupei României, în dauna gruparii Dinamo Bucuresti, ca el si coechipierii sai nu se considera deja campioni.

"Am marcat câteva goluri împotriva lui Dinamo, dar asta este mai putin important, cel mai mult conteaza ca am câstigat. Ne dorim eventul, însa campionatul nu este deja câstigat. Pe lânga Steaua si Timisoara, ne mai batem cu Urziceni si cu Dinamo, care nu si-au spus ultimul cuvânt. Ma simt bine la Cluj, felul în care m-au primit suporterii ma face sa-mi doresc sa ramân aici", a spus Nicolae Dica.

Un alt marcator în meciul de miercuri, atacantul echipei Dinamo, Andrei Cristea, a declarat ca formatia sa trebuia sa primeasca un penalti: "Garantez ca a fost penalti. Stiam ca meciul va fi mai greu dupa eliminarea lui Edimar. CFR are un lot valoros, jucatorii s-au adunat bine. Vreau sa felicit echipa din Cluj pentru aceasta calificare".

Coechipierul lui Cristea, fundasul Cristian Pulhac, considera ca formatia sa trebuia sa câstige meciul de la Cluj, deoarece a jucat o repriza întreaga în superioritate numerica, dupa eliminarea lui Edimar, în minutul 46: "Ei au jucat în zece oameni si noi trebuia sa câstigam. Avem ce sa ne reprosam, îmi pare rau ca nu am reusit sa câstigam. Înaintea fiecarui meci important apar scandaluri si acest lucru ne afecteaza".

CFR Cluj s-a calificat pentru a treia oara consecutiv în finala Cupei României, eliminând formatia Dinamo Bucuresti, cu scorul general de 3-2, dupa victoria obtinuta, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1 (0-0), în mansa retur a semifinalelor competitiei.

Formatia din Cluj va juca în ultimul act al competitiei (Iasi, 26 mai) împotriva câstigatoarei din cealalta semifinala, FC Vaslui - FC Brasov, care se va disputa miercuri, de la ora 20.15, si va fi transmisa în direct de Pro TV. În tur, brasovenii au câstigat, scor 1-0.

Mediafax



Dica: "Ne dorim eventul, insa campionatul nu este deja castigat"