Cupa Romaniei

Lacatus indeamna la agresivitate in meciul cu FC Brasov

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lacatus, le-a transmis elevilor sai sa fie agresivi în partida de joi, cu FC Brasov, din semifinalele Cupei României, apreciind ca în meciul tur nici brasovenii nu au fost "mielusei", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Trebuie sa avem o agresivitate dusa pâna la limita regulamentului, pentru ca nici cei de la Brasov nu au fost mielusei în tur si nu ne-au primit cu flori. Nu conteaza cum, noi trebuie sa ne calificam în finala. Poate la prima vedere, Brasovul pleaca cu prima sansa, însa noi trebuie sa întoarcem calculele hârtiei. Am pierdut cu 0-1 în tur si nu ne mai permitem sa facem greselile din acel meci. Trebuie sa fim mult mai periculosi în faza ofensiva, tinând cont ca avem nevoie de cel putin un gol. Apoi, ne vom mari avantajul astfel încât sa jucam cu trofeul pe masa", a declarat, miercuri, Marius Lacatus.

Tehnicianul a mai adaugat ca FC Vaslui este pregatita si pentru prelungiri si lovituri de la 11 metri, daca va fi cazul. "Evident ca, în momentul în care ajungi la acest nivel al competitiei, esti pregatit pentru orice, inclusiv pentru prelungiri si lovituri de la 11 metri. Noi vrem însa sa transam totul în 90 de minute", a conchis Lacatus.

FC Vaslui va întâlni joi, pe teren propriu, formatia FC Brasov, în mansa secunda a semifinalelor Cupei României. În tur, FC Brasov s-a impus cu scorul de 1-0.

Mediafax



Lacatus indeamna la agresivitate in meciul cu FC Brasov