Cupa Romaniei

Brasovul a eliminat Urziceniul din Cupa

Campioana Unirea Urziceni a parasit Cupa Romaniei dupa ce a fost eliminata de FC Brasov, in urma unui meci foarte slab al ambelor echipe. Singurul gol al meciului a fost marcat in minutul 12, la un sut al lui Zaharia deviat in propria poarta de Munteanu
Desi contraatacul Unirii Urziceni din al doilea minut de joc, incheiat cu un sut al lui Onofras blocat in ultimul moment, dadea impresia ca se va juca pe viata si pe moarte, partida cu FC Brasov a fost una extrem de linistita.

Un joc plictisitor, lipsit nu doar de ocazii de gol, dar si de faze de joc care sa incite putinii spectatori prezenti in tribune. Brasovenii au avut un inceput de meci mai bun, jocul disputandu-se mai mult in jumatatea ialomiteana a terenului.

Chiar daca ocaziile au lipsit, deschiderea de scor a venit surprinzator si relativ repede, la o faza prelungita de atac a elevilor lui Viorel Moldovan, in care Zaharia a sutat din interiorul careului, mingea s-a lovit de Daniel Munteanu si a intrat in poarta.

In minutul 19 Paduretu a respins cu capul din fata portii sale o minge sutata din lateral de Maldarasanu dupa o pasa din stanga de la Ilyes, aceasta fiind si singura ocazie de gol a primei reprize. La pauza, Dan Petrescu si Mihai Stoica au fost trimisi in tribune de Sebastian Coltescu pentru proteste vehemente, probabil in legatura cu o faza din minutul 37 cand Onofras a cazut usor in careul advers solicitand penalty.

Nici partea secunda n-a stralucit la capitolul spectaculozitate. Doar pe final incercarile de egalare ale ialomitenilor au turnat mai mult gaz pe focul mocnit al meciului. Apostol a avut doua tentative nereusite de a marca, de fiecare data mingea ocolind cadrul portii adverse, pentru ca in minutul 76 Frunza sa zguduie din telemii transversala portii brasovene cu un sut din faza fixa.

Au urmat alte oportunitati de a marca ale Unirii, Bilasco, Onofras, Apostol sau Mehmedovici dand emotii apararii Brasovului, insa Minca a intervenit miraculos de cateva ori si a pastrat poarta inchisa pentru o calificare in sferturile Cupei a formatiei de sub Tampa.

Comentariul LIVE al meciului

Onlinesport: Irina Maxim


Brasovul a eliminat Urziceniul din Cupa