Cupa Mondiala de Fotbal

Blatter are un plan de rezerva pentru Cupa Mondiala din 2010

Presedinte FIFA, Joseph Blatter, a anuntat ca a luat in calcul si o varianta de rezerva pentru organizarea Cupei Mondiale din 2010, dar a precizat ca numai in cazul unei calamitati naturale Africa de Sud nu va mai gazdui competitia, informeaza AFP.
"As fi un presedinte neglijent daca nu as avea si un plan B, insa numai in cazul unei catastrofe naturale l-as pune in aplicare", a afirmat, duminica, Joseph Blatter, care a dorit astfel sa inlature dubiile in legatura cu problemele legate de securitate si de amanarea construirii noilor stadioane.

Intrebat daca ar putea sa schimbe locul desfasurarii competitiei, presedintele FIFA a spus ca o astfel de decizie va fi luata doar dupa Cupa Confedratiilor din 2009, care va avea loc tot in Afirca de Sud. Acesta a precizat ca intrecerea fotbalistica va fi un bun prilej de repetitie inaintea Campionatului Mondial.

Securitatea precara, precum si zecile de omucideri care au loc zilnic in Africa de Sud sunt principalele motive de ingrijorare pentru organizatori si pentru suporterii care vor dori sa fie prezenti la Cupa Mondiala. 

NewsIn


Blatter are un plan de rezerva pentru Cupa Mondiala din 2010