NBA

Pete Mickeal povesteste duelurile verbale cu Ron Artest si Kobe Bryant

Pete Mickeal, pentru multi MVP-ul adevarat al victoriei istorice obtinute de Barcelona contra celor de la Los Angeles Lakers (26 de puncte, 13 recuperari si 7 pase decisive), si-a demonstrat latura de luptator tinand piept cu niste replici taioase "sfaturilor prietenesti" ale lui Kobe Bryant sau nesimtirii lui Ron Artest.
Pete Mickeal a povestit pe pagina sa de blog gazduita de siteul HoopsHype.com:

 "Cu o ora inainte de meci, mi s-a spus ca Ron Artest a spus "Care Pete?", atunci cand a fost intrebat de presa daca stie cine va juca pe extreme. Nu conteaza ce a spus, nu imi influenteaza jocul. Nici nu trebuie sa ma stie, nu imi pasa de ceea ce zice, bune sau rele pentru ca sunt un jucator de baschet, iar acest sport este unul de echipa. Artest a inceput meciul in forta, ca sa isi arate forta fizica, insa eu nu am dat deloc in spate. Ei veniseara la Barcelona ca sa joace cu noi, aceea este casa noastra, sala noastra. La final de meci, dupa ce i-am invins, nu stiu daca a vazut statisticile sale si pe ale mele, pentru ca atunci eu as fi fost indreptatit sa spun: Care Ron?".

Legat de Kobe Bryant, Pete Mickeal a dezvaluit: "Am avutcu el o coversatie pe teren, in timpul jocului. Mi-a spus: "Hei, meciul asta te poate duce in NBA". A spus-o asa pe un ton de smecher. I-am spus: "Daca asa crezi cu adevarat, pune-ti banii unde iti este gura. Eu imi pun salariul meu de 10 milioane de dolari, contra salariului tau de 100 de milioane. Jucam unu contra unul si vedem unde este jocul tau si unde este al meu", daca esti asa de smecher.

Onlinesport



Pete Mickeal povesteste duelurile verbale cu Ron Artest si Kobe Bryant