Baschet

Surprize in Euroliga: Panatinaikos si Real Madrid invinse in deplasare

A doua etapa a Top 16 a adus si primele surprize din aceasta faza a competitiei, campioana Panatinaikos Atena si favorita Real Madrid suferind infrangeri in meciurile cu Maroussi BC, resectiv Maccabi Tel-Aviv.
Meci extrem de echilibrat in sala O.A.K.A. din Atena, unde gazdele de la Maroussi au dispus de Panatinaikos, cu 80-78, balanta fiind inclinata in ultimele doua sferturi.

Nikola Pekovic de la PAO (19 puncte) si Billy Keys de la gazde (17 puncte) au fost cei mai buni marcatori ai meciului.

In urma acestei a doua infrangeri consecutive in TOP 16, Panatinaikos ocupa ultimul loc in Grupa E, urmand ca pe 11 februarie sa intalneasca, in deplasare, liderul Regal Barcelona.

In Grupa F toate echipele au cate o victorie si o infrangere dupa primele doua etape, Maccabi Tel-Aviv invingand, joi seara, pe Real Madrid, cu 81-76, in timp ce cu o zi in urma Efes Pilsen dispusese, acasa, de Montepaschi Siena, scor 88-78.

Asseco Prokom si CSKA Moscova au acumulat deja a doua victorie consecutiva in Grupa G, in timp ce in Grupa H elenii de la Olympiakos Pireu au ramas neinvinsi dupa disputa cu rusii de la BC Khimki, pe care i-au invins cu 87-69.

Onlinesport


Surprize in Euroliga: Panatinaikos si Real Madrid invinse in deplasare