Baschet

CSU Ploiesti, prima echipa calificata in semifinalele Diviziei A

Vicecampioana României la baschet masculin CSU Ploiesti este prima echipa calificata în semifinalele Diviziei A, dupa ce a câstigat, miercuri, în deplasare, meciul cu numarul trei din primul tur al play-off-ului.
CSU Ploiesti a învins formatia CSM Oradea, cu scorul de 79-74 (37-32), obtinând a treia victorie, dupa cele de pe teren propriu, cu 64-62 si 71-63, iar cu scorul general de 3-0 s-a calificat în semifinale.

Campioana U-Mobitelco Cluj a fost învinsa pe terenul formatiei BC Mures, scor 82-76 (37-41), dar conduce la general cu scorul de 2-1.

Tot miercuri, Gaz Metan Medias a pierdut, în deplasare, cu Energia Rovinari, cu scorul de 69-89, dar conduce la general cu 2-1, iar BC Timisoara a avut aceeasi soarta pe terenul formatiei CSM Bucuresti, scor 82-90, la general bucurestenii conducând cu 2-1.

Joi vor avea loc partidele cu numarul patru, între Energia Rovinari - Gaz Metan Medias, BC Mures - U-Mobitelco Cluj si CSM Bucuresti - BC Timisoara. Un eventual meci decisiv este programat în 22 aprilie.

Câstigatoarele din primul tur joaca în semifinale, programate tot în cinci partide, în 28-29 aprilie, 5-6 mai si 10 mai.

Finala se va derula în sapte meciuri.

Mediafax


CSU Ploiesti, prima echipa calificata in semifinalele Diviziei A