Baschet

Steaua a ramas fara antrenor inaintea meciul cu Gaz Metan

Conducerea echipei de baschet masculin Steaua Bucuresti a anuntat rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul croat Teo Cizmici, cu o seara înaintea derbiului cu Gaz Metan Medias, din etapa a VI-a.
Infrângerea suferita de stelisti duminica, pe terenul BC Mures (79-81), a dus la schimbari pe banca tehnica a formatiei bucurestene. "Conducerea clubului CSA Steaua Turabo Bucuresti, împreuna cu antrenorul Teo Cizmici, a ajuns la o întelegere privind rezilierea contractului între cele doua parti, Nini Florin ocupând astfel functia de antrenor interimar", se arata într-un comunicat al formatiei steliste.

Florin Nini a fost secundul croatului Teo Cizmici si va conduce pentru prima data o echipa de seniori, din postura de principal, la meciul de miercuri, pe teren propriu, cu Gaz Metan Medias, contând pentru etapa a VI-a, intermediara.

Înaintea confruntarii, Steaua ocupa locul 5 (8 puncte), iar Gaz Metan Medias se afla pe pozitia a III-a (9). De asemenea, cu Teo Cizmici la cârma, Steaua Bucuresti a ajuns în grupele FIBA Eurochallenge, în care va debuta în 16 noiembrie.

Mediafax



Steaua a ramas fara antrenor inaintea meciul cu Gaz Metan