Baschet

Campioana nationala MCM Targoviste s-a retras din Divizia A si din Cupa Romaniei

Campioana Romaniei la baschet feminin, MCM Targoviste, a anuntat, vineri, Federatia Romana de Baschet ca nu va participa in Divizia A si in Cupa Romaniei, in sezonul 2010-2011, din cazua problemelor financiare .

Conform anuntului FR Baschet, instiintarea semnata de vicepresedintele clubului, Alexandra Sima, este urmatoarea: "Prin prezenta va aducem la cunostinta, si in acelasi timp ne cerem scuze ca, din motive financiare, echipa Clubului Sportiv Municipal Targoviste de baschet feminin - senioare nu va participa in Campionatul National Divizia A si Cupa Romaniei, in sezonul 2010 – 2011".

Dupa castigarea titlului national in sezonul trecut, toate jucatoarele de valoare au parasit echipa campioana, care isi trecuse in cont al noualea trofeu intern. Primarul din Targoviste si, totodata presedintele de onoare al echipei, Gabriel Boriga a anunta inca din luna iulie ca autoritatile locale isi vor retrage sprijinul financiar.

In sezonul precedent, formatia MCM Targoviste a atins faza sferturilor de finala si in FIBA Eurocup, fiind eliminata de rusoaicele de la Dynamo Kursk.

Mediafax



Campioana nationala MCM Targoviste s-a retras din Divizia A si din Cupa Romaniei