Baschet

U Mobitelco Cluj si CSU Sibiu, departajate dupa doua reprize suplimentare

Formatia U Mobitelco Cluj a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 109-102 (37-34, 81-81) dupa doua reprize de prelungiri, echipa CSU Sibiu, in derbiul etapei a XIX-a a Diviziei A de baschet masculin,

De la echipa gazda s-au remarcat Gibson (28 de puncte), Krstanovici (21) si Osby (18), in timp ce de la CSU Sibiu s-au evidentiat Johnson (27), Matthews (25) si Craciun (12).

Unul din jucatorii clujeni, Szijarto, a fost transportat la spital dupa ce a primit un cot in cap din partea unui adversar.

Meciul a fost marcat, la pauza, de incidente intre fanii clujeni si cei sibieni, fortele de ordine fiind nevoite sa intervina. Incidentele au aparut dupa ce fanii sibieni si clujeni au inceput o altercatie pe holul salii in care se juca partida.

"Ne-am pregatit toata saptamana, eu sunt fericit ca am crezut in victorie pana la capat si vreau sa le multumesc fanilor. Nu imi amintesc nicio melodie din ce au cantat, stiu ca a sunat frumos, insa am fost prea preocupat sa joc. Este prima data in cariera mea cand am jucat doua reprize de prelungiri. A fost fabulos si plin de neprevazut", a declarat Marcel Tenter, antrenorul secund al clujenilor, pentru site-ul oficial u-mobitelco.ro

Mediafax



U Mobitelco Cluj si CSU Sibiu, departajate dupa doua reprize suplimentare