Baschet

Baschetbalista Claudia Pop va juca la Olesa Barcelona

Componenta nationalei de baschet feminin a României, Claudia Pop, va evolua din sezonul viitor la echipa spaniola Olesa Barcelona.

Jucatoarea în vârsta de 21 de ani ar fi intentionat sa continue la CSM Satu Mare, cu care a jucat finala Ligii Europei Centrale în sezonul trecut, dar oferta iberica a fost de nerefuzat. "Am fi dorit sa o tinem la Satu Mare. Ne-a promis ca daca nu-si va gasi un angajament în strainatate, atunci va ramâne la noi. În ultima clipa a venit aceasta oferta pentru Claudia si nu puteam concura cu Barcelona, au oferit dublu decât puteam noi sa-i dam", a declarat presedintele Comitetului Director al CSM Satu Mare, Gabor Kereskenyi.

Noua echipa a baschetbalistei tricolore, Olesa Barcelona, a încheiat sezonul 2009-2010 pe locul 7 în prima liga spaniola. Prima etapa a campionatului 2010-2011 va avea loc în 7 octombrie, când Olesa va primi pe teren propriu vizita formatiei Gran Canaria.

Claudia Pop se va prezenta la noua sa echipa, dupa încheierea meciurilor nationalei României, din preliminariile CE din 2011, la finalul acestei luni.

Mediafax



Baschetbalista Claudia Pop va juca la Olesa Barcelona