Baschet

Nationala feminina de baschet debuteaza in preliminariile Campionatului European din 2011

Nationala feminina de baschet, antrenata de George Mandache, începe sâmbata campania de calificare la Campionatul European din 2011, la Bucuresti, cu reprezentativa Letoniei.

Echipa feminina a României evolueaza în primul esalon continental si are programat debutul în preliminariile CE din 2011, la Bucuresti, sâmbata, de la ora 17.00, în compania nationalei Letoniei. Din grupa mai fac parte formatiile Serbiei si Israelului.

"Chiar daca meciul se va transmite la televizor, sper ca acest lucru sa bucure în general fanii nostri din tara. În ce-i priveste pe bucuresteni, fetele îi cheama la sala. Aceste sportive minunate merita sustinerea tuturor iubitorilor baschetului, într-un moment favorabil pentru acest sport în Romania. Cu ajutorul fanilor, putem sa ajungem din nou la Eurobasket!", a declarat antrenorul Mandache, înaintea debutului de sâmbata.

Urmatoarele meciuri ale României din grupa B sunt programate astfel: cu Serbia (17 august, deplasare), cu Israel (20 august, Târgoviste), din nou cu Letonia (23 august, deplasare), cu Serbia (26 august, Târgoviste) si cu Israel (29 august, deplasare).

În primul meci din grupa B, disputat joi, Israel a dispus de Serbia, pe teren propriu, cu scorul de 93-65.

Mediafax



Nationala feminina de baschet debuteaza in preliminariile Campionatului European din 2011