Fotbal

Voluntari vrea sa imprumute patru jucatori de la Steaua

Codasa FC Voluntari, penultima in clasamentul din Liga 1, cauta sa-si intareasca lotul in vederea partii secunde a sezonului.

Cu un nou presedinte de onoare in persoana lui Dumitru Dragomir si cu un nou antrenor instalat, Ionel Ganea, cei de la FC Voluntari incearca sa-si consolideze si lotul de jucatori.

Nu mai putin de patru jucatori de la Steaua sunt vizati pentru un imprumut la gruparea ilfoveana, mutari despre care a vorbit si patronul Gigi Becali.

Acesta a marturisit ca Alexandru Tudorie, Doru Popadiuc, Catalin Stefanescu si Sebastian Chitosca, ultimii trei legitimati in ianuarie de la Ceahlaul, ar putea fi imprumutati la Voluntari.

Steaua si-a dat acordul, cei de la Voluntari isi freaca mainile, insa mutarea se loveste de un singur amanunt: salariul jucatorilor.

Ilfovenii doresc ca Steaua sa plateasca jumatate din salariile celor patru fotbalisti, insa Becali nici nu vrea sa auda de asa ceva.

In plus, patronul Stelei vorbeste si despre existenta unui conflict de interese din moment ce Florin Pandele, primarul din Voluntari si artizanul echipei de fotbal, este finul sau.

Exista posibilitatea ca, in eventualitatea realizarii acestui transfer la pachet, cei patru sa nu poata evolua contra Stelei printr-o prevedere contractuala.

Steaua si Voluntari se intalnesc in penultima etapa a sezonului regulat.



Voluntari vrea sa imprumute patru jucatori de la Steaua