Fotbal

Vasile Miriuta, reconfirmat la ASA Tg.Mures

In pofida zvonurilor potrivit carora antrenorul Vasile Miriuta nu s-ar mai bucura de sprijinul conducerii de la ASA Tg.Mures, oficialii mureseni au tinut sa contrazica toate speculatiile aparute pe aceasta tema.

"In ciuda zvonurilor si a speculatiilor aparute in presa in ultimele zile, in ceea ce priveste o eventuala inlocuire a antrenorului Vasile Miriuta, consiliul director al clubului ASA Tirgu Mures, doreste sa isi exprime in mod public sprijinul fata de actualul antrenor al formatiei noastre si infirma pe aceasta cale orice informatie privind schimbarea sa din functia de antrenor principal al ASA Tirgu Mures", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

"De asemenea, conducerea echipei noastre il asigura pe Vasile Miriuta de intreg sprijinul sau si doreste sa transmita suporterilor echipei noastre ca informatiile aparute in presa sunt pure speculatii, menite, probabil, sa destabilizeze atmosfera din cadrul echipei si din jurul acesteia", au adaugat cei de la ASA Tg.Mures.

Vasile Miriuta a preluat pe ASA Tg.Mures la inceputul sezonului de Liga 1, dupa ce Dan Petrescu, cel care a condus pregatirea de vara, a plecat in China dupa Supercupa Romaniei.

sursa foto: facebook.com/pages/ASA-Tirgu-Mures-Oficial


Vasile Miriuta, reconfirmat la ASA Tg.Mures