Liga 1

Viitorul se impune la limita in deplasare cu Petrolul

Echipa Viitorul a reactionat dupa criticile venite din partea antrenorului-patron Gheorghe Hagi si a castigat, duminica seara, intalnirea cu Petrolul Ploiesti, scor 2-1.

Toate cele trei goluri au fost marcate in repriza secunda, dupa ce in prima parte Viitorul a avut un gol anulat pe nedrept si jucatorii lui Hagi au ratat alte cateva ocazii mari.

Fostul petrolist Pablo De Lucas a deschis scorul in minutul 58 din pasa lui Marin. Acesta a refuzat sa se bucure pentru reusita sa in semn de respect pentru suporterii ploiesteni.

Dupa doar doua minute Viitorul isi majora avantajul pe tabela in urma sutului trimis de Ganea la coltul lung. O executie fulgeratoare care l-a lasat fara reactie pe portarul Cobrea.

Petrolul a reactionat imediat si italianul Paolucci a redus din diferenta in minutul 65 dintr-un penalty acordat la hentul comis de Goulon.

Cei de la Viitorul au avut in prima repriza, minutul 24, un gol anulat complet eronat pentru un offside inexistent la Chitu. Acelasi jucator rata o mare ocazie in finalul reprizei, cand nu a reusit sa-l invinga pe Cobrea la o faza unu contra unu.

Viitorul s-a intrecut in ratari si in partea secunda, cea mai mare dintre acestea fiind trecuta in contul lui Rusu. Singur la doi metri de poarta adversa, fostul atacant al Petrolului a trimis pe langa poarta.

In finalul meciului ambele echipe au trecut pe langa gol. Mai intai Tanase nu a reusit sa trimita in poarta dupa ce-l driblase pe Cobrea, pentru ca Paolucci sa reia mult peste cealalta poarta dintr-o pozitie favorabila.



Viitorul se impune la limita in deplasare cu Petrolul