Liga 1

Viitorul pune frana lui Dinamo

In al doilea meci programat in cadrul etapei a 9-a, Viitorul si Dinamo au remizat, marti seara, scor 1-1, la Ovidiu.

Viitorul a inceput mai ofensiv si a ratat in doua randuri deschiderea scorului, prin Chitu (4) si Coman (8).

Iuresul gazdelor avea sa fie interupt de golul marcat de Lazar in minutul 19, acesta reluand pe jos la coltul lung din interiorul careului.

Mare ocazie de gol pentru Viitorul in minutul 26 la sutul lui Iancu din lovitura libera. Mingea a intalnit bara transversala la o faza care il lasase fara reactie pe portarul Branescu.

Spre deosebire de prima parte, Dinamo a inceput mai bine repriza a doua si a cautat sa inchida meciul cu un al doilea gol. Dupa minutul 60 formatia lui Ioan Andone a inceput sa cedeze teren si sa apere avantajul minim de pe tabela.

O strategie care pana la urma s-a dovedit falimentara in perspectiva obtinerii celor trei puncte. Cu cinci minute inaintea finalului, in urma unui corner de pe dreapta, mingea a cazut in centrul careului si Nimely a trimis decisiv in poarta pentru 1-1.

Aceasta dupa ce Chitu ratase din fata portii o situatie clara de gol cinci minute mai devreme la o centrare a lui Benzar, de departe cel mai bun jucator de la Viitorul.

Dinamo putea castiga meciul in prelungiri la sutul lui Rotariu, jucator introdus de Ioan Andone in debutul partii secunde, insa portarul Rimniceanu a scos de la vinclu cu o parada spectaculoasa.

FC Viitorul: Rimniceanu - Benzar, Tiru, Boli, Brandan - R. Marin, Nedelcu (Lopez 80'), Purece (Al. Stoica 64') - Fl. Coman (Nimely 64'), Chitu, G. Iancu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dinamo Bucuresti: Branescu - Romera (Palic 68'), Nedelcearu, Maric, St. Filip - Hanca, Busuladzic, Nistor - P. Petre (Rotariu 55'), Nemec (Popa 79'), V. Lazar. Antrenor: Ioan Andone.

sursa foto: lpf.ro



Viitorul pune frana lui Dinamo