Unirea Urziceni

Angelo Niculescu: "Dan Petrescu imi provoaca greata"

Antrenorul momentului in Liga I, Dan Petrescu, este atacat de fostul selectioner al echipei nationale, Angelo Niculescu. Acesta spune ca Dan Petrescu nu are un comportament adecvat pentru un tehnician.
"Dan Petrescu e in capul listei antrenorilor care se dau in spectacol in timpul meciului. E gura mare, dar ca el sunt multi altii. Nu-mi place cum se manifesta acesti antrenori in timpul jocului, mi se face greata. Din pacate, nu invatam ce trebuie de la altii!", a spus Angelo Niculescu pentru Libertatea.

Omul care a dus echipa nationala la Campionatul Mondial din 1970 este dezamagit de toti antrenorii romani.

"Ma nemultumeste faptul ca la ei procesul de instruire si de documentatie este deficitar. Eu unul nu inteleg ce fac echipele noastre cand pleaca prin turnee in strainatate. Se intorc la fel cum au plecat, fara sa invete nimic din jocul modern. Nu tu evolutie tehnico-tactica, nu executii din miscare, nu scheme noi de joc. Nimic. Acum, in loc de marcaj om la om se practica marcajul gura casca. Apoi, se observa la antrenori o crasa lipsa de maniera si de eleganta, iar la interviuri n-au vocabular si le lipseste ingeniozitatea", a mai spus Niculescu.

Onlinesport


Angelo Niculescu: "Dan Petrescu imi provoaca greata"