Liga 1

U Cluj obtine prima victorie cu Ogararu pe banca

Echipa Universitatea Cluj s-a impus, sambata seara, pe teren propriu, in partida cu Pandurii Tg.Jiu din etapa a 10-a din Liga 1, scor 2-0 (1-0).

Golurile gazdelor au fost marcate de Nuno Viveiros si Lorant Kovacs, acesta din urma la chiar prima atingere de balon.

Pandurii au dominat finalul meciului cand au ratat si cea mai mare ocazie la lovitura in bara din partea lui Roman.

In cele din urma U Cluj s-a impus cu 2-0 si a obtinut astfel primul succes din era George Ogararu dupa nu mai putin de trei infrangeri la rand.

Nu trecusera decat 35 de secunde de la primul fluier al arbitrului Istvan Kovacs cand gazdele Cluj Arena iroseau prima ocazie a partidei, un sut in bara expediat de Viveiros din afara careului.

Acelasi jucator avea sa mai rateze o sansa importanta de a deschide scorul pana la prima ocazie insemnata a Pandurilor. Un lob incercat de Roman in fata fata un Veselovsky iesit dintre buturi. Portarul slovac s-a intins si cu un ultim efort a respins in corner.

Cristocea a deschis scorul cu doua minute inaintea pauzei dupa un contraatac in mare viteza, cu mingea intoarsa decisiv de acelasi foarte activ Viveiros.

Ogararu a mutat decisiv in partea secunda si l-a introdus extrem de inspirat in teren pe Lorant Kovacs chiar in locul lui Cristocea, iar acesta a majorat avantajul Sepcilor Rosii cu un sut senzational din marginea careului.

Cu trei minute inaintea finalului, Roman a trimis in bara la o faza critica pentru poarta clujeana, dupa ce Veselovsky se opusese la sutul trimis de Nistor din afara careului.



U Cluj obtine prima victorie cu Ogararu pe banca