Liga 1

Chipciu ramane la Brasov

Patronul clubului FC Brasov, Ioan Neculaie, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca nu a primit nicio oferta pentru Alexandru Chipciu si ca echipele care îl doresc ar trebui sa vorbeasca direct cu el si nu cu fotbalistul.
"Vad ca apar tot felul de oferte prin presa pentru Chipciu. La mine nu a ajuns însa nicio oferta concreta, doar ce citesc prin ziare. Chipciu are contract cu noi pâna în 2015, este un fotbalist valoros si nu pleaca de la Brasov asa de usor cum ar vrea unii.

"Daca vreo echipa îl doreste cu adevarat sa vina cu ceva clar si cu o suma reala pentru valoarea pe care o are jucatorul. Oricum, daca cineva îl contacteaza direct pe Chipciu, fara acordul nostru, sper ca stie ca este pasibil de suspendare si va suporta consecintele contactarii unui fotbalist aflat sub contract. Asadar, cine e interesat sa ma caute pe mine si nu fotbalistul", a spus Neculaie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat, luni, ca a discutat cu Ioan Neculaie si ca vrea sa-l transfere pe Alexandru Chipciu în aceasta iarna.

"Mi-a zis baiatul: pentru toti banii de pe glob nu ma duc nicaieri, eu visez la Steaua, doar aici vreau sa joc, toata familia mea viseaza la Steaua. Neculaie înca nu mi-a dat un raspuns concret, ca poate retrogradeaza.

Dar i-am zis asa: daca tu retrogradezi îti mai dau înca doua milioane de euro sa mi-l dai mie pe Chipciu, acum, în iarna! Îti mai dau înca doua milioane de euro, pe lânga suma de transfer".

Mediafax


Chipciu ramane la Brasov