Champions League

Galatenii o dau in 'romanisme': "Pacat ca n-am avut noroc! Asa castigam!"

Capitanul galatenilor, Sergiu Costin, a avut un discurs tipic romanesc dupa infrangerea cu Manchester United, considerand ca doar lipsa norocului i-a privat pe moldoveni de un succes pe Old Trafford. Acelasi discurs l-a avut si atacantul Marius Pena.
"Manchester United este o echipa foarte puternica. Daca aveam noroc, bateam, dar se pare ca nu avem noroc. Nu s-a pus problema de frica, am fost motivati, am avut curaj... Ne-a lipsit doar norocul! Ma bucur ca in repriza a doua am ajuns la poarta. Nu stiu de ce, dar nu putem s-o bagam in poarta!", a spus Sergiu Costin la TVR.

"Din pacate, avem si putin ghinion! Speram ca la meciul cu Basel sa obtinem primele puncte. Lumea credea ca ne vom face de ras, dar cei de la Manchester n-au fost balauri. Am stat bine pe teren si nu le-am oferit spatii", a completat Marius Pena.

Dupa rezultatele inregistrate miercuri seara, Manchester United si Benfica se afla in fruntea ierarhiei grupei C, cu cate opt puncte.

FC Basel este pe locul trei, cu 5 puncte, in timp ce Otelul este ultima, fara niciun punct.

Etapa viitoare, pe 22 noiembrie, Otelul va intalni FC Basel pe National Arena intr-un meci de totul sau nimic, in timp ce Manchester United va juca impotriva celor de la Benfica.

In cazul unei victorii cu FC Basel, Otelul trebuie sa castige in ultima runda in deplasare cu Benfica si sa spere ca elvetienii nu vor obtine mai mult de un egal cu Manchester United, caz in care s-ar califica in primavara Ligii Europa.

Onlinesport


Galatenii o dau in 'romanisme': "Pacat ca n-am avut noroc! Asa castigam!"