Liga 1

Steaua ramasa fara gaz! A doua infrangere in campionat pentru liderul Ligii 1

Gaz Metan Medias a dat lovitura pe Arena Nationala si s-a impus la limita in meciul cu Steaua, scor 1-0, in urma unui gol inscris printr-un sut deviat. Steaua a avut un penalty ratat de Boldrin, iar oaspetii au incheiat meciul in inferioritate numerica.

Steaua a dominat meciul aproape in intregime, dar a luat un gol dupa o eroare defensiva si a ratat egalarea dintr-un penalty irosit in partea secunda de Fernando Boldrin. Nici macar superioritatea numerica pe care au avut-o din minutul 71 nu i-a ajutat pe stelisti sa depaseasca apararea adversa si pe portarul Plesca, jucator care a prins o seara mare pe Arena Nationala.

Prima ocazie a fost ratata de Boldrin, al carui sut in forta din lovitura libera a fost respins de Plesca in afara terenului. In minutul 19 mediesenii au dat lovitura prin Munteanu, al carui sut din afara careului a fost deviat in propria poarta de Mitrea.

Popa si Enache au intrat la Steaua din minutul 46, iar primul avea sa scoata lovitura de la 11 metri dupa doar opt minute. Boldrin a executat si a irosit sansa egalarii, sutul acestuia la inaltime intalnind bara.

Steaua a continuat sa atace si din minutul 71 oaspetii au ramas in inferioritate numerica, dupa ce Cretu a luat al doilea galben pentru un fault comis in marginea propriului careu la un duel cu De Amorim.

Plesca a inchis poarta Gazului pe final la suturile lui De Amorim si Boldrin, iar Ovidiu Popescu a trimis in blocaj dupa o faza sustinuta de atac.

Foto: facebook.com/FCSBOfficial



Steaua ramasa fara gaz! A doua infrangere in campionat pentru liderul Ligii 1