Liga 1

Sanctiuni pentru Dinamo, Petrolul si Rapid

Cluburile Dinamo, Petrolul si Rapid au fost sanctionate de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciurile din etapa a 4-a a Ligii 1.

In urma incidentelor provocate de suporteri la partida din deplasare cu Ceahlaul Piatra Neamt, FC Dinamo a fost sanctionat cu o penalitate sportiva de 12.000 de lei si masura interzicerii grupului de suporteri proprii la urmatoarele doua jocuri ce se vor disputa in deplasare, anunta site-ul LPF.ro

Gruparea Petrolul Ploiesti a fost sanctionata de catre Comisia de Disciplina, in urma incidentelor provocate de suporteri la partida cu Rapid, cu o penalitate sportiva de 25.000 de lei si masura disputarii unui meci de pe teren propriu fara spectatori.

FC Rapid a primit o penalitate sportiva de 10.000 lei si un joc fara spectatori in urma incidentelor de la partida disputata in deplasare cu Petrolul Ploiesti.

De asemenea, Comisia de Disciplina a luat de asemenea decizia de a exclude din toate competitiile formatia FC Vaslui pentru neindeplinirea hotararilor comisiei in cazul jucatorului Adrian Salageanu.



Sanctiuni pentru Dinamo, Petrolul si Rapid