Liga 1

Reghe peste Rege. Steaua castiga cu Viitorul in inferioritate numerica

Steaua a obtinut toate cele trei puncte, luni seara, in derby-ul etapei a 22-a din Liga 1, impunandu-se la limita, cu 1-0, pe terenul celor de la Viitorul. Echipa din Bucuresti isi consolideaza locul 5 in clasament, penultimul care asigura calificarea in playoff, cu patru etape ramase din sezonul regulat. Viitorul a pierdut primul meci acasa din acest sezon.

Unicul gol al meciului a fost marcat in minutul 3 de Jugurtha Hamroun, jucator care a finalizat cu un sut la coltul lung excelenta pasa de peste 30 de metri trimisa de Fernando Varela.

Acelasi Hamroun a comis in prima repriza un hent in suprafata de pedeapsa vizibil si de pe Luna, insa centralul Alexandru Tudor a acordat doar lovitura de la coltul terenului.

Steaua a ramas in inferioritate numerica in minutul 60, dupa ce fundasul Paul Papp a primit al doilea cartonas galben in mai putin de zece minute dupa o intrare cu talpa inainte asupra lui Banel Nicolita.

Viitorul, echipa care a avut o bara in prima repriza la sutul lui Filip, s-a aruncat in atac si a ratat mari ocazii prin Ganea si Chitu, faze la care portarul stelist Florin Nita a avut interventii fabuloase.

Pe contraatac Steaua a fost aproape de a da lovitura, insa lui Gregory Tade nu i-au iesit pasii singur cu portarul Buzbuchi.

Steaua a suferit pana in minutul 90+4 si a aparat un rezultat fragil care a adus pana la urma a doua victorie consecutiva de la preluarea echipei de catre Laurentiu Reghecampf.

Cei de la Viitorul vor avea ocazia revansei peste doar trei zile cand cele doua echipe se intalnesc tot la Ovidiu in sferturile Cupei Romaniei.

FC Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli - Achim, Nedelcu (Ganea '66), Filip – Nicolita (I. Hagi '76), Cernat, Aganovic (Chitu '46). Antrenor: Gheorghe Hagi

Steaua: Nita - Papp, Varela, Tosca, Guilherme - Filip, Breeveld (Alcenat '67), Sulley (Tudorie '90+3) - Popa, Tade, Hamroun (Tahar '78). Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Cartonase galbene: Nicolita '18, Mitrea '66 / Filip '18, Hamroun '20, Breeveld '54, Papp '55, '60

Cartonas rosu: Papp '60

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat de asistentii Vasile Marinescu si Valentin Avram.



Reghe peste Rege. Steaua castiga cu Viitorul in inferioritate numerica