Liga 1

Purece musca decisiv din CFR Cluj si Concordia ramane in cursa pentru salvare

Concordia Chiajna a castigat la limita, scor 2-1, duelul cu CFR Cluj din etapa a 12-a din playout-ul Ligii 1.

O victorie importanta ca aerul pentru formatia lui Adrian Falub in economia luptei pentru evitarea retrogradarii, mai ales in conditiile succesului celor de la FC Voluntari cu Petrolul, scor 2-0.

Pena a deschis scorul in minutul 5 cu o lovitura de cap la coltul lung, dupa ce intr-o prima faza portarul Vatca avusese un reflex salvator.

CFR Cluj a restabilit egalitatea dintr-un penalty care in realitate nu trebuia acordat la faultul lui Bucurica asupra lui Jakolis petrecut in afara careului.

Centralul Coltescu a mutat insa faza in careu si oaspetii au egalat, dar nu din lovitura de la 11 metri executata de golgeterul Cristian Lopez, ci pe urmarirea balonului de catre Beleck.

Cu noua minute inaintea finalului Purece a dat lovitura decisiva cu un gol spectaculos la coltul scurt. Pena a prelungit cu capul, Purece a preluat pe piept si a trimis din prima la coltul scurt.

Portarul Balgradean si-a salvat echipa cu un reflex de zile mari in prelungiri la voleul lui Nouvier din interiorul careului. O interventie magnifica in urma careia Concordia Chiajna si-a acontat toate cele trei puncte.



Purece musca decisiv din CFR Cluj si Concordia ramane in cursa pentru salvare