Liga 1

Petrolul castiga cu CFR Cluj si ramane in lupta pentru evitarea retrogradarii

De trei puncte sperante la Ploiesti pentru ramanerea in Liga 1, dupa ce Petrolul a castigat la limita, scor 1-0, duelul cu CFR Cluj din etapa a 10-a a fazei playout.

Unicul gol al gazarilor a fost marcat de Zoubir in minutul 25 cu un sut la coltul lung, un gol care aduce echipa lui Jerry Gane la cota 15 puncte in clasament, in conditiile in care FC Voluntari, echipa de pe locul de baraj are 22 de puncte si un meci mai putin disputat.

Petrolul a dominat inceputul meciului si golul lui Zoubir a venit cumva in mod firesc. Pana la pauza portarul gazdelor, Cobrea, a avut serios de lucru si interventiile sale din minutele 25 si 38 au mentinut tabela nemodificata in dreptul celor de la CFR.

Mai intai acesta a respins cu o mana reluarea cu capul a lui Cristian Lopes, pentru ca apoi sa scoata sutul lui Vitor Bruno, dupa ce acesta a trecut ca in curtea scolii de francezul Begeorgi.

Repriza s-a incheiat cu o mare ocazie a Petrolului la patrunderea lui Zoubir, mingea fiind respinsa in corner de Vitca.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie pentru CFR Cluj la lovitura de cap a lui Cristian Lopes. Mingea a intalnit bara.

A urmat replica gazdelor prin Astafei, insa sutul acestuia nu a mai avut forta dupa o cursa spectaculoasa si portarul Vitca a reusit sa blocheze.

Beleck a ratat de putin egalarea in minutul 63 printr-o lovitura de cap, iar Vitca s-a opus la cealalta poarta unui sut violent expediat din afara careului.



Petrolul castiga cu CFR Cluj si ramane in lupta pentru evitarea retrogradarii